Who told the Ice Creams are only to the Summer??? Other mith! I made these Raspberries Ice Cream to the event of Joy ( We all scream for ice cream) the address of Joy is http://joyofdesserts.blogspot.com/ and the childs and all of family really enjoy and eat all the Ice Cream!! personally I love ice cream summer and winter and every time.
I made this Ice cream of antique way because I dont have and Ice Cream Maker but really they were soo yummy and I use freeze raspberries but if you have fresh fruits, better, this recipe is good to peach, apricots,blueberries,strawberries,blackberries etc.
Is an easy recipe that I made for first time and I love it. (I have others but I wanna try this)
I dont know you, but I find home's ice cream more yummy than others!!! without quimicals, good fruits etc. Try This. and many thanks to Joy to invite me. Look the round up after July 18th in Joy's Blog.
Ingredients
300 grs freeze or natural raspberries
1 can of condensed milk (sweetened)
1 can evaporated milk
1 cup of double cream
fresh leaves mint,waffle basket, melted chocolate and some raspberries to garnish

Mètodo
Place in the Fridge the can of evaporated milk and let all night (by 8 hours aprox)After this time retire the evaporated milk and place in a bowl to beat wel to the beater in medium speed, beat until is the double of the volume.
Add the condensed milk and add slowly to the mix, join well.
Mashed the raspberries and reserve someones to garnish.
Add the raspberries with woodspoon and join well again.
Empty this mix to a large aluminium dish and let at the Freezer by two hours first.
After this time retire and beat slowly to be smooth and cream.
Take to the freezer again by 4 hours.
When is ready serve in the waffle bowls or glass and garnish with mints,raspberries or melted chocolate.
The remain (if you have someone) let in the freeze to serve other time
When I want to serve Ica cream YA and are sooo freeze I place in a ceramic bowl at microwaves and let in medium high (50%) by 50 to 60 seg, and serve. (remember you canno't use the aluminium at microwaves)
En Español
Helados de frambuesas
Quien dice que los helados son solo para el verano.?????? Ayer hice helados para el evento de Joy "We all scream for Ice Cream" y algunos de ustedes saben que aquì estamos en invierno.
Pues debo decir que fueron un èxito total y casi no quedaron a todos les encantaron.
La direcciòn de Joy es http://joyofdesserts.blogspot.com/ y pueden despues ver la ronda final de todos los helados en su blog que por lo demàs es delicioso
Yo hice los helados con el mètodo antiguo porque no tengo màquina para hacer helados pero quedaron super. Si tienen màquina los pueden hacer en ella.
Ingredientes
300 grs. de frambuesas
(pueden ser congeladas o frescas)
1 tarro o bote de Leche evaporada
1 tarro o bote de leche condensada
1/2 taza de crema espesa o nataReservar algunas frambuesas para adornar.
Método
Dejar el tarro o bote de leche evaporada toda la noche en el refrigerador (unas 8 horas por lo menos.
Al otro dìa batir a velocidad media con la batidora hasta que la leche evaporada doble su volumen.
Agregar la leche condensada a la leche evaporada uniendo con una cuchara de madera.
Unir bien las dos leches.
Moler en juguera o procesador las frambuesas, dejando algunas para adornar.Unir la mezcla de frambuesas a las leches.

Agregar la 1/2 taza de crema espesa o nata y mezclar bien.
Vaciar todo en una fuente de aluminio y llevar al congelador por dos horas.
Sacar y batir suavemente para que tengan una consistencia cremosa.
Volver llevar a congelador por unas 4 horas.
Despues sacar dejar a temperatura ambiente por unos 5 minutos y servir ya sea en copas o en barquillos o en los bowls de waffles, adornar con menta,chocolate y frambuesas. Yummy!!!!
Cuando necesito los helado YA y estàn muy congelados los paso por el microondas en un cuendo de ceràmica o cuenco para microondas por 50 a 60 seg. en potencia al 50%, quedan màs fácil para servir.