Finally I can made some cupcakes to Easter, I find this nice recipe that I was saved in goodtoknow.co.uk a site that always love to see recipes.
Ingredients
- 220g butter , room temperature
- 220g caster sugar
- 2 large eggs, beaten
- 220g self-raising flour
- 2 tbsp vanilla yogurt
- 100 g unsalted butter, room temperature
- 250g icing sugar
- 25g vanilla yogurt
- Mini eggs (these are optional you can use grated or shredded coconut to garnish)
Method
- Preheat the oven to 180°C
- Line a cup cake or muffin tray with paper cases.
- Beat together the butter and caster sugar until light and fluffy. Add the eggs a little at a time. Fold in the flour and yogurt. Spoon the mixture into the paper cases until half full.
- Bake in the oven until golden brown and springy to touch or test using a skewer, if it comes away clean the cakes are ready. Leave them to cool on a wire rack.
- Meanwhile prepare the icing. Begin by beating the butter and icing sugar until pale and well mixed, ideally using an electric mixer. Add the yogurt and continue to beat on medium to high speed until the icing is fluffy. The longer you beat the lighter the icing.
- Spoon the icing into a piping bag fitted with a star piping nozzle. In a circular motion swirl the icing around each cake.
- You can decorate with mini eggs (optative) or shredded coconut.
PRINT RECIPE HERE
Im sharing with
Cupcakes de vainilla para Semana Santa
Hace dias que trataba de hacer algo para antes de Semana Santa pero siempre algo
pasaba y además tenía otras recetas, en fin en todo caso encontré esta receta que tenía guardada de goodtoknow co.uk de un sitio de Inglaterra que me encanta y finalmente hicie todo el fin de semana entre varias cosas.
Me gustó esta receta porque el Icing no lleva tanta mantequilla y lleva un poco de yogurt (para la consistencia, ya saben que la mayoría de las cubiertas tienen mucha mantequilla.pero esta no y quedan riquísimos si no quieren con vanilla le pueden añadir cáscara de limón rallada.
Agradezco a mi amiga Moon que vive en USA y que mandó de regalo estos envases de cupcakes, los he gozado Moon gracias mil:)))
Vean su blog es delicioso!!
Ingredientes
They bring indeed easter mood. Looks beautiful.
ReplyDeleteEaster cup cakes looks delicious.
ReplyDeleteDear Gloria, These cupcakes are perfect for Easter, so festive. It is hard to believe that Easter is here already! Blessings my dearest. Catherine xoxo
ReplyDeleteCute little cupcakes :) Loved the "eggs" too. Happy Easter !
ReplyDeleteche delizia!!!!!!!!!!baci!
ReplyDeleteBeautiful for Easter and Spring! I love the pretty pastel eggs decorating the cupcakes!
ReplyDeleteah thanks Thomas you are so sweet I love pastel colours too!
DeleteAwww..those cupcakes are so pretty! And you used my favorite chocolate eggs on top! Cadburry? Love those. I have a bowl of them on the foyer table right now! ha.
ReplyDeleteI still need to decide my Easter dinner menu. We traditionally have ham but need to decide the rest!
Thanks Betsy,yes are cadburry! I love them to nests! i think maybe i will mak fish to Easter
Deleteall here love fish but im not sure :)
So cute your Easter cupcakes...love how delicate the cupcakes are.
ReplyDeleteBeautiful post Gloria and hope you have a wonderful week :)
Thanks a lot Juliana!!
Deletebellissime e golose queste cupcakes pasquali ^_^
ReplyDeletegrazie Puffin!
DeleteGreat minds think alike huh! These cupcakes are sweet & adorable!! Love it! Have a lovely week, Gloria! :)
ReplyDeleteIs true ha!!
Deleteremember that i said you Kit? yours are so beautiful!
Your Easter cupcakes are adorable, Gloria. I'm a chocolate kind of gal except for when it comes to Cupcakes for Easter!
ReplyDeleteThanks for sharing...
thanks a lot Louise!
DeleteQue ricos, te han quedado geniales.
ReplyDeleteGracias José Manuel xx
DeleteSo pretty and so delicious. Brava!
ReplyDeleteGrazie Alida:))
DeleteQue lindos te quedaron amiga!! me encanta que tengan poca mantequilla, tú sabes que me gustan las cosas mas bien light. Te los copio :)
ReplyDeleteUn abrazo y feliz semana
Estoy de acuerdo Nathy no me gusta tanta mantequilla por eso me gustó esta receta pero ya sabes casi todo los cupcakes llevan el doble.!
DeleteQué bonitos son...
ReplyDeleteY me gusta que la cobertura lleve menos mantequilla, me resultan más agradables de comer (y engordan algo menos, jejeje).
Un beso, y feliz semana.
a mi tambien me gustó eso Morguix porque es muy pesado tanta mantequillanormalmente tienen más ya sabes besos
DeleteThese look so delicious and beautiful!
ReplyDeleteThanks a lot Christine:)
DeleteGloria, these cupcakes sound delicious and I love the coconut version - so yummy! Thank you so much for this easy and fun recipe for Made with Love Mondays...
ReplyDeleteYou are welcome Javelin! thanks to you!
DeleteVery cute Gloria! I like both versions-perfect for Easter.
ReplyDelete-Lynn
Thanks Lynn!
DeleteQue lindos se ven con los huevitos.
ReplyDeleteLos hizo la Espe? y que tierna la Moon de mandarte las tacitas de papel, se ven preciosos.
Nope:) Esta vez los hice yo además la Espe estuvo enferma. Si la Moon es un amor, en serio!
DeleteThese are a lovely creation for a spring dessert. They are really beautiful. I hope you have a great day. Blessings...Mary
ReplyDeletesuper yummy cup cakes........
ReplyDeleteThanks Faseela!:)
DeleteThey look very nice...I am too lazy to make cupcakes..most days, I just buy them.
ReplyDeleteHappy day to you~
Did you know that easter is my favorite holiday? And I loveee cupcakes!!! :)
ReplyDeleteI love Easter too Jax! lol
DeleteHola Glory!!! Te pasaste! están lindísimos. Que dedicada... lo que es yo, hoy compré los huevitos para los niños y no tengo ningún plan de hacer alguna recetita temática.
ReplyDeleteCariños y que tengas una linda Semana Santa.
Gracias Rosario me encantaron tus canapés, yo ya compre los huevitoa ya sabes hasta a mi mamá le tengo huevitos a ella le encanta. Que tengas una linda Semana Santa !
Deletelove these and mini eggs remind me of home
ReplyDeleteThanks a lot dear Rebecca!!
DeleteQue se ven liiiindos!!! y deliciosos también!
ReplyDeleteMe alegro mucho que te sean útiles, me gustó la receta!
Abrazos my friend!
Gracias Moon los he aprovechado harto (los fe navidad los tengo guardadod, gracias again, besos gloria
Deletesolo a guardarli mi è venuta l'acquolina
ReplyDeletegrazie Giovanna!
DeleteLove, Love, LOVE Easter Cupcakes! Love YOU too! Happy Easter Gloria! xxoo
ReplyDeleteThanks dear Marie,love eaer cupcakes too,send yo loads of love dear!
DeleteGorgeous and so festive looking! A great treat.
ReplyDeleteHappy Easter.
Cheers,
Rosa
Those little eggs look so cute sitting in the nest. Hope that they don't hatch LOL. Happy Easter. Diane
ReplyDeleteThanks Diane, happy Easter!
DeleteThese cupcakes are so cute, I love their colors and they go perfectly with this time of season!
ReplyDeletethanks Katerina!
Deleteils sont magnifiques ces cupcakes parfumés et bien gourmands, j'adore
ReplyDeletebonne soirée
merci fimere, bonne soirée a toi:))
Deletecan i have coconut and mini eggs? smiles....these are def cute for easter...
ReplyDeleteof course Brian you can, lol!!
DeleteWhat perfect Easter dessert; very pretty.
ReplyDeleteRita
thanks Rita!
DeleteGloría, te quedaron preciosos, además deben estar riquísimos. besos
ReplyDeleteGracias Claudia!
DeleteHola Glorita!
ReplyDeletelista para semana santa =)... algún pescadillo por ahí?
s¿estan bien lindos los cupacakes y buen dato lo del yogurt, para cuidar la curva pronunciada que le tengo =P..
que lindos los envases =)...
aqui por fin un poco mas fresquito...se agradece mucho!!! ya colgue el bikini =P jeje.mi chanchito con guitarra ...vamos a ver si aprende...dice que quiere aprender...vamos a ver =P
Bueno, nos vemos pronto...mañana acutalizo y pongo algo de las pascuas =)
Besitos,
EMma
Emma esperate que aprenda tu chanchito la guitarra no la va a soltar más, la Esperanza desde que aprendió toca todo el día el otro día las dos de la mañana y seguía.....
DeleteLos envases me los mandó la Moon, puedes ver su blog tiene lindas recetas.
Hoy dia tambien siento una brisa fresca fíjate Dios quiera que siga, me mata el calor, te voy a ir a ver un beso para el chanchito esquisito!
jeje..ahora te vi..pero no sé pk estos mensajes no me llegan al mi correo...se supone que deberían llegar =/
Deletebueno, ojala mi chancho se entusiasme tanto como tu espe...sueño con verlo tocando con sus lentecitos negros y pelo parado jajaja....voy a babear!!
frío!! por fin!!estuvo super fresco en la tarde y tirando para helado en la evening, pero me encanta!! a mi giaul me carga tanto calor...o sea un mes y algo esta bien pero 5 meses!! ya es too much! =P
oye linda...pk no me mandas por interno tu direccion...no puedo ir a verte, pero tal vez algo puedo hacer...me encantaria!
Que linda la ilustracion de petter rabbit arriba...me encanta!!! viste la peli de Beatrix Potter?? con Renee y Ewan Mcgregor?? es buena...me encantan sus drawings...son preciosos...muy dulces y meticulosos =) ojala dibujara asi...sabias que antes yo dibujaba? no te lo habia contado...me encantaba...dejé de dibujar en la U..no he hecho un dibujo en años!! enla U gané un concurso que organizó una tienda de animacion Japonesa =)...buscare un dibujito (el único que tengo escaneado que sobrevivió)
Bueno GLori...un placer hablarte y leerte en mi blog o here. Me caes super bien...pk eres amoros, sincera, directa y sencilla...me encanta la sencillez de las personas =)
BEsitos,
Emma
Que lindos!! se ven realmente delicados!!. Imagino que deben quedar muy sabrosos.
ReplyDeleteQue tengas una linda Semana Santa, la Gran Semana como dijo el cura el domingo.
Saludos.
Gracias Pamela que tengas una linda Semana Santa!
DeleteThose cupcakes looks so pretty, Gloria! Yum I love vanilla! I made some white chocolate vanilla bean cupcakes last week that were delicious too!
ReplyDeleteI love yours Martha look amazing with this chocolate lol
DeleteYum, yum, yum :-)
ReplyDeleteBeautiful cupcakes, Gloria, and I love your bunnies on the sidebar :)
ReplyDeleteThanks dear I love Beatrix Potter draws!
DeleteSo festive and delicious!
ReplyDeleteInjusto me parece, el conejito ya pasó dejándote huevitos para estos lindos cup cakes.
ReplyDeleteSe ven de lujo! y me pregunto si te habré dicho que me ecanta esa foto del comienzo, la del helado y moras.
Abrazos !!!
Sono deliziosi :) Un'idea davvero simaptica la decorazione con gli ovetti. Bacioni, buona giornata
ReplyDeleteSooo tasty looking.
ReplyDeleteJ'en voudrais un pour commencer.
ReplyDeleteCes petits gâteaux sont magnifiques.
Bravo mon amie.
Merci Nadji!!
DeleteThese are definitely full of easter spirit! And oh so cute.
ReplyDeleteThanks Joanne!
DeleteYour taking over for the easter bunny that is on the side of the road at my place, remember him?..haha....such a nice job putting the eggs on there all nice and neat, you'll make a fine Easter bunny..haha
ReplyDeletePat I think I never would be forgotten lol!! This Easter bunny in the road.....well you know.But fortunately are many bunnies lol!:)
DeleteOnce again, something that looks sooooo good, but would kill me, haha! And I know, it could be made with Splenda instead, but that stuff costs about eight million dollars a pound, haha!
ReplyDeleteBut really Silver dont have a lot of sugar I saw eggs with splenda lol
Deleteand is true Splenda is so cost here too, I use other Stevia (natural) and others.
DeleteTe quedaron muy tiernos! se los haré a mis sobrinos.
ReplyDeletecariños
Gracias Fran, a los niños les encantan!
DeleteThese are so lovely and festive!
ReplyDeleteQue deliciosos, mira que me gustannnnn!!! besos amiga y felices días.
ReplyDeleteOh, I love the idea of using the mini eggs as garnish... they look so pretty.
ReplyDeleteBeautiful and delicious! Thanks so much for sharing at Mix it up Monday :)
ReplyDeleteWhat a gorgeous cake
ReplyDeletesimple and nice cupcakes!
ReplyDeleteCute and yummy cupcakes, thank you for linking with Any One Can Cook :)
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