17 May 2008

Beef meat roulade with waltnuts and mozarella at Microwaves(rollo de carne con nueces y mozarella)



Think this is my first post about food in microwaves, normally I have a few of recipes that I make at microwaves. About 3 years ago I take some microwaves class, and I will share with you some of them. This dish I prepare usually.
The importante of the cook to Microwaves is the times of cook if is Low,medium or high power.
My microwaves is normal, nothing special and is so good.











I place three little pictures that you may se how I prepare this roulade.



At first picture is themeat with ingredientes over the aluminium paper (Only to make the roulade remember you cannot use aluminium paper at microwaves) is only to roll it.

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At the second picture the roulade is ready to cook at microwaves.



Look is over the aluminium paper because we only use to form the roll.





But in the last picture at right we brush the roulade with a mix of butter and paprika's powder because you know normally the microwaves when cook not give colour, with this mix will be golden.

You may melted the butter with paprika at microwaves too but about 50 seg and mix.(High power)








Ingredients


800 grs. grind beef meat
3 eggs
3/4 cup of breadcrumbs
2 spoonfuls of english sauce (Worcesteshire or oother)

1 red pepper in little cubes

100 grs. mozarella

1 spoonful of chives chopped
1 spoonful of French Mustar
130 grs. of grind waltnuts

60 grs. of some chicken pate
1 garlic clove chopped

salt and pepper
1 pieces of aluminium paper to make the roulade




To cover the roulade

2 spoonfuls of melted butter
1 teaspoon of paprika powder











Method

In a large bowl mix the grind beef meat,English sauce,the middle of the waltnuts chopped, mustard,eggs,chives,chopped garlic,salt,pepper , pate and breadcrumbs.
Mix so well and let rest by 10 minutes






Cut a piece of aluminium paper (remember this is only to help make the roulade) and place over it the grind meat with the ingredients and place inside pieces of nozarella and red pepper and roll on with the aluminium paper helped you. Roll on how is in the picture and moist with water your finger to finish and mold well the roulade.


Garnish with pepper cubes over the roulade.


When is ready place the roulade over a large dish to microwaves and over the roll brush with a mix of melted butter and paprika powder, now powder with the rest of chopped waltnuts and cook at the microwaves by 20 minutes en High power.
When is ready let rest by 5 minutes inside the microwaves.

You may serve with salads or white rice.


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< En español

Roulade o Rollo de carne con nueces y mozarella(al microondas)




Yo creo que es la primera vez que coloco una receta hecha en microondas.
Se que a muchos no les gusta mucho el microondas. Pero hace unos 3 años hice un curso de cocina en Microondas y aprendì mucho y buenas recetas, les dirè que lo importante son los tiempos y las potencias, si es potencia baja, media o alta eso es todo, ahora mi microondas no es nada especial, no tiene grill y es muy bueno para todo, a veces la gente cree que tiene que tener un super microondas y no es asì.



Para este rollo he colocado tres fotos màs pequeñas(ver arriba) para que vean el proceso, la primera la carne està sobre el papel aluminio (que solo se ocupa para enrollar, el papel aluminio NO se puede poner dentro del microondas) està con unos pedazos de m0zarella y pimiento casi enrollado.

En la foto dos a la derecha el rollo està practicamente listo.


Y en la ùltima foto , antes de llevarlo al microondas se cubre con una mezcla de mantequilla derretida (derretir en potencia baja en el microondas) y paprika en polvo, esto le da un poco màs de color porque el horno microondas no dora normalmente.

<Ingredientes

800 grs. carne de vacuno molida (posta o tàrtaro)

3 huevos

3/4 taza de pan rallado

2 cucharadas de salsa inglesa (Worcesteshire u otra)

100 grs. de queso mozarella

1 pimiento rojo narural o en lata cortado en cuadritos.

1 cucharada de ciboulette picado

1 cucharada de mostaza

130 grs. de nueces molidas

60 grs. de patè de pollo o pavo

sal y pimienta

1 diente de ajo picado

1 pedazo de papel aluminio (para enrollar la carne antes de ir al microondas)



Para pintar el rollo

2 cucharadas de mantequilla derretida

1 cucharadita de paprika o pimentòn en polvo (se puede derretir al microondas, 50 seg. potencia alta)

Preparaciòn


En un bol grande colocar la carne molida,los huevos,la salsa inglesa,la mitad de las nueces molidas,mostaza,ciboulette,ajo,pan rallado sal y pimienta.

Extender la mezcla sobre un rectàngulo de papel aluminio y sobre la carne ir colocando pedazos de pimiento y de queso cortado y enrollado el rollo con la ayuda del papel aluminio, para sellar el rollo, mojar los bordes con agua y presionar con los dedos.Colocar el rollo en un plato apto para microondas.
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Derretir la mantequilla con el pimiento en polvo o paprika y pincelar con esto la carne, colocar pedacitos de pimiento para decorar y espolvorear las nueces que quedaban sobre el rollo.

Cocinar en microondas por 20 minutos en potencia alta.Dejar reposar 5 minutos dentro del microondas antes de servir.


Se puede acompañar de arroz o de ensaladas.
Si queda para el otro dìa se puede calentar en el microondas pero es mejor previamente cortarlo en trozos.




























































































12 May 2008

Nice food at Blogs...(Look what I made!!!)

The last Friday was a complete day with blog's recipes and I have to say so nice and yummy recipes. Always I said I would like to have more time to make all delicious recipes that we saw at Blogs. Really I feel as a Gourmet, tasting all, really enjoy

Well for this I find so nice this idea when Tag me Amy of Familia bencomo (http://familiabencomo.wordpress.com/ ) she received from Farida that have this idea and you may see her blog at and the Tag is Look what I made! (http://azcookbook.com/)



Rancho Salad from Peter of Kalofagas






The idea was to try some recipes of 2 or three blogs, I try 3, But only have pictures of two because I don`t have camera the first day Im Make a delicious salmon from Margot http://www.coffeeandvanilla.com/ but I comment too.

1) Rancho Salad from Peter of Kalofagas (delicious food from Greece and other he live at Canada) This was sooo yummy so I made twice in weekend because when Mom know about this recipe she want to the Mother's day, the mix delicious and tasted and go so well with the oven salmon of Margot.
I have to said the twinds love it, I think Gerardo Jr. doesn't by the chopped onion but he eat a lot. You may find this recipe in http://kalofagas.blogspot.com/ May 5.

2) Baked salmon with seaweed and Lemon thyme from Margot of http://www.coffeeandvanilla.com/ a delicious dish simple and nice. I always make salmon but I love this so fast and yummy, I dont have picture because don't have camera this day. But you find in Margot's blog in her Archives in fish (March7) She has nice and delicious recipes.

3)Finally Lemon and Poppyseed's cake from Leslie in http://definitelynotmartha.blogspot.com/ This delicious cake that you may see at the picture, fast, easy and delicious I love poppyseeds to make desserts but never before used in Cakes, I only have it by one day because everybody love it.
I don't know Leslie but I love her Blog now and I will happy to make other recipes from her blog. Leslie I love the cover of this cake, so yummy. You may find in her blog in recipes(April 30).








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Lemon and poppyseeds' cake from Leslie
of DefinitelynotMartha




Farida and Amy I love so this tag because is so nice know other recipes blogs.



Well Peter, Margot and Leslie I know all we are so busy but if you want try some recipes of other blogs and comments will be so nice.

Not always is necessary to take the picture but comments the recipes.


EN ESPAÑOL

Perdòn ,perdòn mis lindos preciosos de habla española. He estado tan como loca que se me habìa olvidado comentar en español lo que dice arriba.

Sè que muchos saben inglès pero otros no, nunca pienso que algo es obvio.

Bueno se trata de una persona que quiero harto y que me mandò un Tag muy entretenido que la idea era probar recetas de los blogs y comentarlos.Muchas veces he probado recetas de los blogs pero no se me ocurre comentar. La que me lo mandò fue Amy de FamiliaBencomo que es una bellìsima persona y la idea es de Farida de otro sitio de USA, si quieren ver estos blogs estàn arriba las direcciones son muy buenos blogs.

1) la primera receta es de Peter de Kalofagas que tiene recetas exquisitas, vive en Canadà pero es de Grecia, hice una ensalda que se llama Rancho Salad se las recomiendo de todas maneras.

2)Hice un salmòn delicioso de Margot de Coffe&Vanilla, exquisito, no està la foto porque mi marido se habìa llevado la càmara, pero es una muy buena receta.

3) Y por ultimo un Cake de limòn y semillas de amapolas que realmente lo encontrè delicioso de Leslie de DefinitelynotMartha que yo no conocìa mucho pero tiene unas recetas estupendas.

Resumen, todas las recetas buenas, es fantàstico tener la tranquilidad de hacer una receta y confiar que te va a quedar bien. Me encantò la experiencia y se los recomiendo, pienso hacerlo de nuevo. Todas las direcciones estàn arriba para que vean las recetas y los Blogs correspondientes. Un beso.