17 May 2008

Beef meat roulade with waltnuts and mozarella at Microwaves(rollo de carne con nueces y mozarella)



Think this is my first post about food in microwaves, normally I have a few of recipes that I make at microwaves. About 3 years ago I take some microwaves class, and I will share with you some of them. This dish I prepare usually.
The importante of the cook to Microwaves is the times of cook if is Low,medium or high power.
My microwaves is normal, nothing special and is so good.











I place three little pictures that you may se how I prepare this roulade.



At first picture is themeat with ingredientes over the aluminium paper (Only to make the roulade remember you cannot use aluminium paper at microwaves) is only to roll it.

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At the second picture the roulade is ready to cook at microwaves.



Look is over the aluminium paper because we only use to form the roll.





But in the last picture at right we brush the roulade with a mix of butter and paprika's powder because you know normally the microwaves when cook not give colour, with this mix will be golden.

You may melted the butter with paprika at microwaves too but about 50 seg and mix.(High power)








Ingredients


800 grs. grind beef meat
3 eggs
3/4 cup of breadcrumbs
2 spoonfuls of english sauce (Worcesteshire or oother)

1 red pepper in little cubes

100 grs. mozarella

1 spoonful of chives chopped
1 spoonful of French Mustar
130 grs. of grind waltnuts

60 grs. of some chicken pate
1 garlic clove chopped

salt and pepper
1 pieces of aluminium paper to make the roulade




To cover the roulade

2 spoonfuls of melted butter
1 teaspoon of paprika powder











Method

In a large bowl mix the grind beef meat,English sauce,the middle of the waltnuts chopped, mustard,eggs,chives,chopped garlic,salt,pepper , pate and breadcrumbs.
Mix so well and let rest by 10 minutes






Cut a piece of aluminium paper (remember this is only to help make the roulade) and place over it the grind meat with the ingredients and place inside pieces of nozarella and red pepper and roll on with the aluminium paper helped you. Roll on how is in the picture and moist with water your finger to finish and mold well the roulade.


Garnish with pepper cubes over the roulade.


When is ready place the roulade over a large dish to microwaves and over the roll brush with a mix of melted butter and paprika powder, now powder with the rest of chopped waltnuts and cook at the microwaves by 20 minutes en High power.
When is ready let rest by 5 minutes inside the microwaves.

You may serve with salads or white rice.


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< En español

Roulade o Rollo de carne con nueces y mozarella(al microondas)




Yo creo que es la primera vez que coloco una receta hecha en microondas.
Se que a muchos no les gusta mucho el microondas. Pero hace unos 3 años hice un curso de cocina en Microondas y aprendì mucho y buenas recetas, les dirè que lo importante son los tiempos y las potencias, si es potencia baja, media o alta eso es todo, ahora mi microondas no es nada especial, no tiene grill y es muy bueno para todo, a veces la gente cree que tiene que tener un super microondas y no es asì.



Para este rollo he colocado tres fotos màs pequeñas(ver arriba) para que vean el proceso, la primera la carne està sobre el papel aluminio (que solo se ocupa para enrollar, el papel aluminio NO se puede poner dentro del microondas) està con unos pedazos de m0zarella y pimiento casi enrollado.

En la foto dos a la derecha el rollo està practicamente listo.


Y en la ùltima foto , antes de llevarlo al microondas se cubre con una mezcla de mantequilla derretida (derretir en potencia baja en el microondas) y paprika en polvo, esto le da un poco màs de color porque el horno microondas no dora normalmente.

<Ingredientes

800 grs. carne de vacuno molida (posta o tàrtaro)

3 huevos

3/4 taza de pan rallado

2 cucharadas de salsa inglesa (Worcesteshire u otra)

100 grs. de queso mozarella

1 pimiento rojo narural o en lata cortado en cuadritos.

1 cucharada de ciboulette picado

1 cucharada de mostaza

130 grs. de nueces molidas

60 grs. de patè de pollo o pavo

sal y pimienta

1 diente de ajo picado

1 pedazo de papel aluminio (para enrollar la carne antes de ir al microondas)



Para pintar el rollo

2 cucharadas de mantequilla derretida

1 cucharadita de paprika o pimentòn en polvo (se puede derretir al microondas, 50 seg. potencia alta)

Preparaciòn


En un bol grande colocar la carne molida,los huevos,la salsa inglesa,la mitad de las nueces molidas,mostaza,ciboulette,ajo,pan rallado sal y pimienta.

Extender la mezcla sobre un rectàngulo de papel aluminio y sobre la carne ir colocando pedazos de pimiento y de queso cortado y enrollado el rollo con la ayuda del papel aluminio, para sellar el rollo, mojar los bordes con agua y presionar con los dedos.Colocar el rollo en un plato apto para microondas.
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Derretir la mantequilla con el pimiento en polvo o paprika y pincelar con esto la carne, colocar pedacitos de pimiento para decorar y espolvorear las nueces que quedaban sobre el rollo.

Cocinar en microondas por 20 minutos en potencia alta.Dejar reposar 5 minutos dentro del microondas antes de servir.


Se puede acompañar de arroz o de ensaladas.
Si queda para el otro dìa se puede calentar en el microondas pero es mejor previamente cortarlo en trozos.




























































































29 comments:

  1. Oh good word! That sounds so delicious! And in the microwave no less!

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  2. Thanks cakespy, really I think you only the sweets!!! ji,xxGloria

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  3. That's such a great idea for these hot days we have ahead of us! Thank you for sharing.

    xoxox Amy

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  4. This would be a heart and healthy meal to serve in the summer months coming up...no heating up the house. I can even do the baked potatoes in the microwave:D

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  5. Thanks Amy, this dish is really tasty and nice. (and the childs love it) xxGloria

    Dear Vall, many thanks, is really tasty and yummyx Gloria

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  6. Oh my Gloria this does sound delicious!! who would have thought it had been made in the microwave you are one talented lady :)

    Rosie x

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  7. que riiiiiiiico (L)
    sabes? el otro dia aprendi a hacer pollo relleno, SUPER rico, SUPER. (L)

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  8. Thanks Rosie I learned a lot of about this with the microwaves cook a few years. So I think to place some recipes that I know and are so nice.xGloria

    Oye Paula, la verdad que es rico, rico, yo lo sirvo sòlo con ensaladas porque con las nueces y el queso es contundente, a los niños les encanta! Oye me podrìas dar la receta del pollo relleno me gustarìa hacerlo no lo he hecho nunca, debe quedar super. Si lees esto màndamela al mail o yo te la pido despues. Gracias xxxGloria

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  9. This roulade sounds tasty. I have not used my microwave for cooking. I normally just use it for reheating leftovers and such.

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  10. Yes Kevin me too, But when I learned at the microwaves cook I discover nice and yummy recipes, not all is good to microwaves but many things how this roulade. And you may reheating this after in the microwaves.x Gloria

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  11. No tengo remedio, ya me estoy imaginando su sabor. Estupenda receta.
    Saludos

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  12. Gracias Rosa, en realidad queda rico! x Gloria

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  13. I haven't used my microwave to cook. This has tempted me to do so. Looks lovely. You take a lot of time on your blog to write both Spanish and English. It's lovely.
    xxx

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  14. Granny thanks by passing by, I told you I love your blosg. Yes Is hard sometimes bu the people love it, at begining I only post in english but people of Spain asked me spanish so here Im.
    You will try this recipe Granny is so nice!! x Gloria

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  15. The microwave is underrated, my friend. You can make chocolate cake in the microwave!

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  16. This comment has been removed by the author.

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  17. yes Emiline, is true!! xxGloria

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  18. Chica, que buena pinta, y la tarta de manzana... me dan ganas de hacer una!!! Oye, que has cambiado de imagen... me ha costado reconocerte. Te vi en el blog de Isa's Cooking y me ha sorprendido tu cambio de loock, jejeje, estas muy linda. Besos guapa y hasta luego.

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  19. Gracias por venir Marìa Josè Te dirè que lo de la imagen es bien simple, haciendo unos cambios se me perdiò la otra y puse esta que me identifica bastante!!! ji,ji Gloria

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  20. this looks delicious gloria!! im sure my hubby will love this :-) i'll try the recipe tomorrow.;thanks for sharing

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  21. My dear Dhanggit Im sure he would like this, in home all like!! is so tasty!! xxGloria

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  22. Hola Gloria: Estupendo este rollo de carne. Me gusta mucho lo haré y te cuento. Por cierto he venido también para decirite que a partir de esta noche (en España), pero muy tarde, o de mañana te pases por mi blog, pues tendré preparada una cosita para ti. Besos

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  23. Gracias Tarta Sacher que bueno que tegustó el rollo no es nada de difícil solo hay que respetar los tiempos del microondas. Gracias más tarde te iré a ver.besos Gloria

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  24. Hola Gloria: Ya tengo puesto en el blog lo que tenía guardado para ti, es que no me ha dado tiempo de publicarlo antes y tú has venido pronto. Pero te agradezco mucho la visita y comentarios. Ahora ya puedes volver a buscar lo que es tuyo. Te lo mereces. Un besazo. Por cierto yo hago los helados al estilo tradicional, es decir un recipiente mejor que no sea metálico pues hielan más, al congelador, lo saco, lo bato o remuevo un poco y luego otra vez a congelar, esto lo hago dos o tres veces. Luego lo saco con tiempo para que vaya quedando más cremoso. Tampoco tengo heladora. Besos y te espero.

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  25. Gracias Tarta Sacher igual quería ir por tu Blog porque me gusta ver lo que haces. Muchas gracias,Gloria

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  26. Hi,
    That is some serious work you ve done with that unpronouncable dessert :-)

    I love how you re not afraid to cook from other online sources. I am hosting Tried And Tasted Event, we re cooking Carribean this month - up for the challenge? It is about cooking from other blogs, a lot of fun :-)

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  27. Zlamushka Thanks by passing by!! I think is so funny your idea I will passto Tried and Tested to see waht I would make!!! xGloria

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  28. What a great use for the microwave! It's fast, delicious, and stuffed with goodies!! Yummm!

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  29. Yes Marie is really nice of course, with nuts and mozarella....we eat with salads! xGloria

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NO SPAMS and ADS and Im not interested
And I dont like ads and I dont want them on my recipes. Thanks
All them will be deleted