4 February 2011

Rice Pilaf















I really love this recipe. We eat normally alone like you see. The kids really enjoyed this recipes but you can eat like a side dish too.
Im sending this recipe to Decidedly healthy or horridly decadent blog hop an absolutely nice Blog.



Ingredients

80 grs. butter
2 tablespoon of oil
1 medium onion chopped
1 tablespoon of salt
2 cups of white rice
4 cups of hot water
60 grs. green pepper chopped
60 grs. red pepper chopped 
3/4 cup of  almonds in slices
1 /2 cup of green onion chopped

Method

In a saucepan heat the oil and butter over low heat.



Add onion and salt.Cook  bites for 5 minutes until tender.


Add rice and hot water.


Cover the pot and simmer for 15 minutes. Then place rice in a buttered or oiled pan and place in the oven for about 10 minutes until dry.


For  rice is ready in a pan fry 1  tablespoon of butter, cook the peppers with salt for about four minutes.


In another pan fry the almonds in butter.

Mix this with rice and and green onions..


Serve hot with chopped tomatoes.






EN ESPAÑOL

Arroz Pilaf


Este arroz es delicioso y se puede comer solo o acompañado con ensaladas.
A los niños les encanta y a mi tambien.
Tambien se puede preparar como un acompañamiento para carnes o pescado.













Ingredientes

80 grs. de mantequilla
2 cucharadas de aceite
1 cebolla mediana picada fina
1 cucharada de sal
2 tazas de arroz blanco
4 taza de agua caliente
60 grs. de pímiento verde picado
60 grs. de pimiento rojo picado
3/4 taza de almendras en láminas
1/2 taza de cebollín verde picado

Preparación

En una olla calentar el aceite y la mantequilla a fuego suave, agregar la cebolla picada y la sal.
Cocinar por unos cinco minutos hasta que esté tierna.

Agregar el arroz y el agua caliente.
Cubrir la olla y cocinar por unos 15 minutos.
Despues colocar el arroz en una bandeja de horno  por unos 10 minutos hasta que esté más seco.
En un sarten poner un poco de mantequilla y sal y cocinar por unos 4 minutos los pimentones picados.
Aparte dorar en mantequilla las almendras en láminas.
Unir todo, el arroz, las almendras tostadas y los pimentones, agregar los cebollines picados.
Servir caliente. Se puede acompañar de tomates o con carnes de cualquier tipo.